In 9 mai 2017, Scoala noastra, reprezentata de clasa a III a E, a participat la editia a VII a a Festivalului Aici, Acolo!, organizat de A.C.T.O.R. Momentul artistic a fost inspirat din Festivalul de muzica si dans organizat anual in Estonia si a cuprins trei dansuri, interpretate de un grup de copii, tineri si domnisoare. El a fost realizat sub indrumarea voluntarului din Estonia, dra. Maria Samorukova si a profesorului de la clasa, dna. Ionescu Oana Diana

În anul școlar 2015-2016 va continua programul AICI ACOLO, realizat în colaborare cu Asociația Culturală de Teatru și Origami din România (A.C.T.O.R.).

Acest program  aduce în fața copiilor voluntari străini care îi vor învăța, prin jocuri creative, câte ceva din cultura proprie.

Anul acesta vor veni tineri din: Austria, Bulgaria, Croația, Estonia, Franța, Italia, Lituania, Polonia, Portugalia, Slovenia, Spania, Turcia.

Puteți afla detalii despre „Aici Acolo” în documentul atașat:

programul si atelierele aici acolo (1)

De asemenea, puteți accesa link-urile de mai jos:

Blog: https://programulaiciacolo.wordpress.com/

Facebook: https://www.facebook.com/programulaiciacolo

Acest Program reprezintă un parteneriat încheiat între Asociația A.C.T.O.R., reprezentată de d-na Eugenia Barbu și ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 49, reprezentată de d-na dir. Viorica Baibarac și presupune cofinanțare, respectiv 50 lei de clasă/lecție.